Vi har fået ny fastansat ingeniør Mike Vinge Madsen – velkommen!

Apr 25, 2014

Mike Vinge Madsen er ansat som ingeniør med henblik på at styrke vores projekterings- og udviklingsopgaver. Mike er oprindeligt uddannet diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus og har fortsat kontakt til ingeniøruddannelserne som censor. Mike har fra en længere årrække først som entreprenør og dernæst rådgivende ingeniør erfaring med byggebranchen og en bred vifte af ingeniørdiscipliner inden for områderne energieffektivitet i bygninger, bygningsteknik, superlavenergibygninger, arbejdsmiljø, vvs-installationer, komfortventilation, industriventilation, bæredygtighed og projektering.

Mike har deltaget i flere pioneerprojekter inden for varierende typer af superlavenergibygninger og har herigennem opnået stor indsigt i hvordan godt lavenergibyggeri skal energidesignes.foto 2x

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...