Vi har fået ny fastansat ingeniør Mike Vinge Madsen – velkommen!

Apr 25, 2014

Mike Vinge Madsen er ansat som ingeniør med henblik på at styrke vores projekterings- og udviklingsopgaver. Mike er oprindeligt uddannet diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus og har fortsat kontakt til ingeniøruddannelserne som censor. Mike har fra en længere årrække først som entreprenør og dernæst rådgivende ingeniør erfaring med byggebranchen og en bred vifte af ingeniørdiscipliner inden for områderne energieffektivitet i bygninger, bygningsteknik, superlavenergibygninger, arbejdsmiljø, vvs-installationer, komfortventilation, industriventilation, bæredygtighed og projektering.

Mike har deltaget i flere pioneerprojekter inden for varierende typer af superlavenergibygninger og har herigennem opnået stor indsigt i hvordan godt lavenergibyggeri skal energidesignes.foto 2x

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...