Værløse Rådhus

Dec 17, 2013

Ekolab laver sammen med Krydsrum Arkitekter og Spangenberg & Madsen et ombygningsprojekt på Værløse Rådhus for Furesø Kommune. Projektet er en ombygning af et traditionelt kontorområde til storrumskontorer med ’clean desk’-princippet og mødelokaler.

Ekolabs primære opgaver er indeklima med etablering af behovsstyret ventilation og ombygninger på varme- og CTS-anlæg. Projektet udføres med ’tidligt udbud’ og tæt samarbejde med entreprenørerne om optimering af projektet. Konceptet fra ombygningen skal anvendes til en fremtidig udvidelse af rådhuset.

Kontakt partner, Jørgen Lange, hvis du ønsker yderligere information om projektet.

vær

 

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...