Værløse Rådhus

Dec 17, 2013

Ekolab laver sammen med Krydsrum Arkitekter og Spangenberg & Madsen et ombygningsprojekt på Værløse Rådhus for Furesø Kommune. Projektet er en ombygning af et traditionelt kontorområde til storrumskontorer med ’clean desk’-princippet og mødelokaler.

Ekolabs primære opgaver er indeklima med etablering af behovsstyret ventilation og ombygninger på varme- og CTS-anlæg. Projektet udføres med ’tidligt udbud’ og tæt samarbejde med entreprenørerne om optimering af projektet. Konceptet fra ombygningen skal anvendes til en fremtidig udvidelse af rådhuset.

Kontakt partner, Jørgen Lange, hvis du ønsker yderligere information om projektet.

vær

 

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...