Bevægelseshus – Kalundborg

Dec 17, 2013

Bevægelseshuset er en kombination af et idræts- og kulturhus, som skal opføres af Kalundborg Kommune. Huset er tegnet af Mutopia Architects og er på ca. 2600 m². Ekolab indgår i et team sammen med CASA Arkitekter, OBH-gruppen og Spangenberg & Madsen, som i december 2013 har vundet konkurrencen om at være totalrådgiver.

Kontakt partner, Klaus Ellehauge, hvis du ønsker yderligere information om projektet.

20100517_kalundborgext_cenario web

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...