Ekolab er sammen med Spangenberg & Madsen og Sand-Petersen blevet tildelt en rammeaftale med Aarhus Kommune, der går på rådgiverbistand i forbindelse med udarbejdelse af energimærker og energiscreening i kommunens bygninger. Som en del af rammeaftalen ligger der en option på rådgiverbistand i forbindelse med projektering af energirenoveringsprojekter.

Ekolab glæder sig til opgaven, hvor der er mulighed for at overføre viden fra det igangværende pilotprojekt med Aarhus Kommune på Vejlby Centervej 52 (5600 m2) og diverse udviklingsprojekter vedrørende energirenovering, herunder projektet på Ryesgade 30 i København, hvor Ekolab vandt RENOVER prisen 2013 for Danmarks bedste renovering.

Kontakt partner, Jørgen Lange, hvis du ønsker yderligere information om projektet.

COLOURBOX2753032 (2)

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...