Rammeaftale med Aarhus Kommune

Dec 16, 2013

Ekolab er sammen med Spangenberg & Madsen og Sand-Petersen blevet tildelt en rammeaftale med Aarhus Kommune, der går på rådgiverbistand i forbindelse med udarbejdelse af energimærker og energiscreening i kommunens bygninger. Som en del af rammeaftalen ligger der en option på rådgiverbistand i forbindelse med projektering af energirenoveringsprojekter.

Ekolab glæder sig til opgaven, hvor der er mulighed for at overføre viden fra det igangværende pilotprojekt med Aarhus Kommune på Vejlby Centervej 52 (5600 m2) og diverse udviklingsprojekter vedrørende energirenovering, herunder projektet på Ryesgade 30 i København, hvor Ekolab vandt RENOVER prisen 2013 for Danmarks bedste renovering.

Kontakt partner, Jørgen Lange, hvis du ønsker yderligere information om projektet.

COLOURBOX2753032 (2)

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...