Energirenovering af parcelhuse – erfaringer og nye løsninger

Apr 29, 2013

parcelhuseEt væsentligt element i regeringens energistrategi er energieffektivisering af den eksisterende bygningsmasse. Mange af disse boliger ligger imidlertid i den del af Danmark, hvor boligpriser, formue og indtægter er lave, og hvor der måske også er lavt socialt overskud til at gennemføre forandringer. Ekolab deltager i et projekt ledet af SBI som har til formål at fremme energirenovering af danske parcelhuse særligt uden for fjernevarmeforsynede områder og i områder med mindre økonomisk overskud.
Dette gøres ved at opsummere hidtidige erfaringer og skabe overblik over relevante aktører og problemer, og på denne baggrund udarbejde målrettede kampagnematerialer som efterfølgende testes og videreudvikles i konkrete projekter.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...