BIM Messen 2013

Apr 12, 2013

bim-messe-2013-kopi

Teknologisk Institut arrangerer en fantastisk messe om alt hvad der rør sig indenfor BIM.

Her vil Ekolab deltage og give et smugkig på den kommende EcoDesigner Star som lige nu kun er i “Beta-version” og først bliver udgivet til sommer! Vi vil herigennem give et indblik i muligheden for at gå direkte fra tegning til energivurdering.

Vi vil stå sammen med BIM Equity der er BIM-entusiaster og derfor kan forklare alle fordelene ved at bruge BIM i det daglige.

Program:

  • 14:00 – 15:00 Gratis Seminar – Udviklingssamarbejde med BIM
  • 15:00 – 18:00 BIM MESSEN 2013 – Åben for alle

Det er gratis at deltage, og BIM Messen 2013, foregår den 2. maj i Bygningskulturens Hus. Du kan downloade en flyer eller tilmelde dig allerede nu, ved at klikke hér på Teknologisk Institut’s hjemmeside.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...