bim-messe-2013-kopi

Teknologisk Institut arrangerer en fantastisk messe om alt hvad der rør sig indenfor BIM.

Her vil Ekolab deltage og give et smugkig på den kommende EcoDesigner Star som lige nu kun er i “Beta-version” og først bliver udgivet til sommer! Vi vil herigennem give et indblik i muligheden for at gå direkte fra tegning til energivurdering.

Vi vil stå sammen med BIM Equity der er BIM-entusiaster og derfor kan forklare alle fordelene ved at bruge BIM i det daglige.

Program:

  • 14:00 – 15:00 Gratis Seminar – Udviklingssamarbejde med BIM
  • 15:00 – 18:00 BIM MESSEN 2013 – Åben for alle

Det er gratis at deltage, og BIM Messen 2013, foregår den 2. maj i Bygningskulturens Hus. Du kan downloade en flyer eller tilmelde dig allerede nu, ved at klikke hér på Teknologisk Institut’s hjemmeside.