Ombygning til Fondenes Hus for Bikuben

Dec 21, 2012

Den flotte 3.500 m² etageejendom i København,  som tidligere husede redaktioner for ugeblade skal transformeres til nye og moderne kontorlokaler for en samling af fonde.

Ekolab har i samarbejde med Krydsrum Arkitekter udarbejdet beslutningsgrundlag for bygherre på ombygningsudgifter, opmærksomhedspunkter og potentialer. Der er nu efterfølgende besluttet at gennemføre ombygningen med Energi+ som projekterende. Ekolab varetager alle installationsarbejder og benytter Spangenberg & Madsen som rådgiver på el-arbejder.

Med udgangspunkt i indretningsplaner og arbejdspladsoptimeringer fra Signal Arkitekter, tekniske due dilligence og energimærke samt bygningsgennemgang er der analyseret på ejendommens udfordringer og muligheder. Der er derudfra foretaget en kalkulation på ”minimum”, ”maksimum” og ”mest sandsynlige” mængder og spredning på delomkostninger. Disse omkostninger opsummeres til mest sandsynlige entrepriseudgift med beregnede afvigelser og dertil er lagt de normale omkostninger til byggeplads, uforudseelige udgifter, rådgiverhonorar og ibrugtagningstilladelse. Resultatet illustrerer således den mest sandsynlige omkostning for ”basis” og ”basis +optimering” ud fra de givne omstændigheder og inkluderer alle udgifter for bygherre til totalbudget.

Kontakt: Jørgen Lange

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...