Ekolab laver indeklimaoptimering i fredet palæbygning

Dec 20, 2012

Ekolab_Slider_3En af ATP’s mest fornemme ejendomme ligger overfor Christiansborg og skal nu have gennemført en omfattende renovering. Bygningen skal føres tilbage til den helt oprindelige stil efter flere års ombygninger og indeklimaet skal optimeres. Projekteringen skal derfor foregår i tæt dialog med Kulturarvsstyrelsen og ATP samt lejer. Ekolab er ingeniør på opgaven som omfatter køleinstallationer, naturlig ventilation, VVS anlæg/kloak og elinstallationer (udlicitering til Spangenberg & Madsen). Krydsrum Arkitekter er totalrådgiver.

Yderligere information. Jørgen Lange

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...