Ekolab_Slider_3En af ATP’s mest fornemme ejendomme ligger overfor Christiansborg og skal nu have gennemført en omfattende renovering. Bygningen skal føres tilbage til den helt oprindelige stil efter flere års ombygninger og indeklimaet skal optimeres. Projekteringen skal derfor foregår i tæt dialog med Kulturarvsstyrelsen og ATP samt lejer. Ekolab er ingeniør på opgaven som omfatter køleinstallationer, naturlig ventilation, VVS anlæg/kloak og elinstallationer (udlicitering til Spangenberg & Madsen). Krydsrum Arkitekter er totalrådgiver.

Yderligere information. Jørgen Lange

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...