Ekolab energirådgiver i projektet ’Energiliv Sydthy’

Oct 10, 2012

Troels Kildemoes fra Ekolab har i løbet af 2012 udført energirådgivning for mere end 60 familier i projektet ’Energiliv Sydthy’ (støttet af LAG og Thisted Kommune). I projektet, som stadig kører på fulde omdrejninger og med meget stor succes og bevågenhed, udarbejdes for alle deltagende familier specifikke energihandlingsplaner, der laves opfølgningsmøder, borgergruppemøder, lokale købergrupper mv.

I forbindelse med projektet udarbejdes endvidere ”energiske” byskilte til hver af de deltagende byer af kunstneren Kristine Frøkjær. Se indslag fra åbenthus-arrangement søndag d. 30. september i Krik, Sydthy på www.energilivsydthy.dk

Yderligere information: Troels Kildemoes

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...