Troels Kildemoes fra Ekolab har i løbet af 2012 udført energirådgivning for mere end 60 familier i projektet ’Energiliv Sydthy’ (støttet af LAG og Thisted Kommune). I projektet, som stadig kører på fulde omdrejninger og med meget stor succes og bevågenhed, udarbejdes for alle deltagende familier specifikke energihandlingsplaner, der laves opfølgningsmøder, borgergruppemøder, lokale købergrupper mv.

I forbindelse med projektet udarbejdes endvidere ”energiske” byskilte til hver af de deltagende byer af kunstneren Kristine Frøkjær. Se indslag fra åbenthus-arrangement søndag d. 30. september i Krik, Sydthy på www.energilivsydthy.dk

Yderligere information: Troels Kildemoes

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...