Ekolab energirådgiver i projektet ’Energiliv Sydthy’

Oct 10, 2012

Troels Kildemoes fra Ekolab har i løbet af 2012 udført energirådgivning for mere end 60 familier i projektet ’Energiliv Sydthy’ (støttet af LAG og Thisted Kommune). I projektet, som stadig kører på fulde omdrejninger og med meget stor succes og bevågenhed, udarbejdes for alle deltagende familier specifikke energihandlingsplaner, der laves opfølgningsmøder, borgergruppemøder, lokale købergrupper mv.

I forbindelse med projektet udarbejdes endvidere ”energiske” byskilte til hver af de deltagende byer af kunstneren Kristine Frøkjær. Se indslag fra åbenthus-arrangement søndag d. 30. september i Krik, Sydthy på www.energilivsydthy.dk

Yderligere information: Troels Kildemoes

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...