Helhedsorienteret energirenovering af administrationsbygning fra 1990

Sep 25, 2012

Aarhus Kommune/Ejendomsforvaltningen har bedt Ekolab om at assistere ved et ambitiøst energispareprojekt på nyere administrationsbygning. Analyser skal vise hvor langt man kan nå med rentable energibesparelser og samtidig optimere indeklima og miljø. Analysen har mundet ud i ’pakkeløsninger’ med tilhørende kvalitetsvurdering af totaløkonomi, indeklimaforbedring og miljøeffekt.

Opgavens består i at sænke energiforbruget og samtidig sikre et bedre indeklima for brugeren igennem en udvidet analysefase og brugerinddragelse. Projektet består således i en omfattende energioptimering af 5.600 m² administrationsbygning. Projektets resultater kan i øvrigt bruges til sammenligning med resultaterne fra esco-projekter. Projektet indeholder en indledende vurdering af analysemetoder( et ’pre-jekt’), en omfattende energianalyse med bygningsgennemgang og brugerdialog, totaløkonomiske analyser og indstilling til gennemførelse. Efterfølgende afklares omfang for udbud og gennemførelse, som afslutningsvist følges op med effektivitetsanalyse og instruktion af driftspersonale og brugere.

Kontakt: Jørgen Lange

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...