Omlægning til fremtidens energisystem på Testrup Højskole

Aug 14, 2012

På baggrund af en Ekolab helhedsvurdering af energi og bæredygtighed på Testrup Højskole har  de valgt at omlægge deres nuværende opvarmning fra olie til en kombinationsløsning med træflis og træpiller suppleret af fremtidige varmepumper. Ekolab er totalrådgiver på opgaven.

Det er en økonomisk god  løsning med en tilbagebetalingstid på ca. 5 år. Det muliggør investeringer i bygninger og energibesparelser hvilket gør totaløkonomien meget god. Miljømæssigt taler løsningen for sig selv.

I forbindelse med energiomlægningen udføres der et helt nyt teknikrum i kombination med ny pedelbygning og underjordisk lager. Schmidt, Hammer og Lassen er arkitekter på opgaven med design af teknikrum som på bedste vis indarbejdes i Testrups masterplan vedr. udbygning af højskolen.

Kontakt: Jørgen Lange

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...