Vi har fået ny fastansat ingeniør Mark Slater Rasmussen, ny projektansat ingeniør Astrid Fremstad Bergen og ny praktikant Tue Brorsbøl – velkommen!

Mark Slater Rasmussen er ansat som projektingeniør. Mark har gennemført diplomingeniøruddannelsen på Aarhus Universitet/Ingeniørhøjskolen med speciale i indeklima og energi i Aarhus i januar 2012. Mark har i foråret 2012 suppleret sin uddannelse som forretningsingeniør.

Astrid Fremstad Bergen er projektansat som ingeniør til forskelligt analysearbejde i vores udviklingsprojekter. Astrid er ligesom Mark tidligere praktikant og studentermedhjælper hos Ekolab. Astrid har i juni 2012 afsluttet diplomingeniøruddannelsen på Aarhus Universitet/Ingeniørhøjskolen i Aarhus indenfor designretningen med speciale i indeklima og energi. Astrid har tidligere taget en uddannelse indenfor økonomi.

Tue Brorsbøl er ansat som ingeniørpraktikant i perioden august 2012- februar 2013. Tue går på bygningsretningen og er fagligt interesseret i lavenergi og bæredygtighed.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...