Nyansættelser hos Ekolab

Aug 14, 2012

Vi har fået ny fastansat ingeniør Mark Slater Rasmussen, ny projektansat ingeniør Astrid Fremstad Bergen og ny praktikant Tue Brorsbøl – velkommen!

Mark Slater Rasmussen er ansat som projektingeniør. Mark har gennemført diplomingeniøruddannelsen på Aarhus Universitet/Ingeniørhøjskolen med speciale i indeklima og energi i Aarhus i januar 2012. Mark har i foråret 2012 suppleret sin uddannelse som forretningsingeniør.

Astrid Fremstad Bergen er projektansat som ingeniør til forskelligt analysearbejde i vores udviklingsprojekter. Astrid er ligesom Mark tidligere praktikant og studentermedhjælper hos Ekolab. Astrid har i juni 2012 afsluttet diplomingeniøruddannelsen på Aarhus Universitet/Ingeniørhøjskolen i Aarhus indenfor designretningen med speciale i indeklima og energi. Astrid har tidligere taget en uddannelse indenfor økonomi.

Tue Brorsbøl er ansat som ingeniørpraktikant i perioden august 2012- februar 2013. Tue går på bygningsretningen og er fagligt interesseret i lavenergi og bæredygtighed.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...