Nyansættelser hos Ekolab

Aug 14, 2012

Vi har fået ny fastansat ingeniør Mark Slater Rasmussen, ny projektansat ingeniør Astrid Fremstad Bergen og ny praktikant Tue Brorsbøl – velkommen!

Mark Slater Rasmussen er ansat som projektingeniør. Mark har gennemført diplomingeniøruddannelsen på Aarhus Universitet/Ingeniørhøjskolen med speciale i indeklima og energi i Aarhus i januar 2012. Mark har i foråret 2012 suppleret sin uddannelse som forretningsingeniør.

Astrid Fremstad Bergen er projektansat som ingeniør til forskelligt analysearbejde i vores udviklingsprojekter. Astrid er ligesom Mark tidligere praktikant og studentermedhjælper hos Ekolab. Astrid har i juni 2012 afsluttet diplomingeniøruddannelsen på Aarhus Universitet/Ingeniørhøjskolen i Aarhus indenfor designretningen med speciale i indeklima og energi. Astrid har tidligere taget en uddannelse indenfor økonomi.

Tue Brorsbøl er ansat som ingeniørpraktikant i perioden august 2012- februar 2013. Tue går på bygningsretningen og er fagligt interesseret i lavenergi og bæredygtighed.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...