Ellehauge & Kildemoes har skiftet navn til Ekolab

Mar 21, 2012

Pr. 1. januar 2012 har Ellehauge & Kildemoes skiftet navn til Ekolab.

I 2010 fik vi Jørgen Lange som partner i firmaet, og vi vil gerne have at dette afspejles i navnet: Ellehauge, Kildemoes Og Lange. B‘et har vi tilføjet for at fortælle hvad vi laver: Et laboratorium hvor vi arbejder med “eko” problemstillinger indenfor energi.

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...