Klimatisering af superlavenergihuse – Vi skal gøre det rigtigt denne gang!

Mar 21, 2012

Ekolab har af PSO fået bevilliget et projekt med tiltlen “Løsninger til optimal klimatisering af superlavenergihuse – Vi skal gøre det rigtigt denne gang!”. Idéen med projektet at samle op på hidtidige dårlige erfaringer fra superlavenergihuse (dvs. lavenergihuse med energibehov på niveau med passivhuse), samt at anvise løsninger på problemerne. Ekolab er projektleder og projektet udføres i en proejktgruppe bestående af University College Nordjylland (Tine Steen Larsen), Bjerg Arkitektur, Nilan og Develco Products.

Kontakt: Klaus Ellehauge

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

NOMINERET TIL EU-PRIS

Ekolab er med på holdet, der står bag Fabers Fabrikker-projektet, som nu er nomineret til den fornemme "EU Prize for...