Energisamarbejde og seminar på Teknologisk Institut d. 23/05/11

Dec 19, 2011

Ekolab forelæste på Teknologisk Institut i Aarhus for forstandere ved efter- og ungdomsskoler samt folkehøjskoler om helhedsorienterede energistrategier under overskriften ’Energiprioriteringer’.

Energiseminaret er udviklet i samarbejde med Sand-Petersen Rådgivende Ingeniørfirma samt Johannsen Arkitekter. Tilsammen tilbyder vi udannelsesinstitutioner og andre en energi-orienteret bygningsgennemgang for at finde mulige driftsbesparelser på budgettet – og forbedring af bæredygtigheden.

I forbindelse med lokalisering af driftsbesparelserne lægges der en strategisk plan for drift og vedligehold – og der indtænkes forbedring af arkitektur, indeklima og bæredygtighed.En lang række skoler har i juni og august 2011 benyttet sig af tilbuddet om en bygningsgennemgang og flere har valgt næste skridt i vores faseplan.

Kontakt: Jørgen Lange

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...