Energirigtig og brugerdreven bygningsfornyelse

Dec 19, 2011

Udviklingsprojekt støtte af Socialministeriet 2011- 2014

Ryesgade 25 indgår i udviklingsprojektet.

Ekolab deltager i et udviklingsprojekt indenfor energirenovering, som fokuserer på processen med brugerne. Definering af energirigtige tiltag som giver størst mulig oplevet merværdi er grundlaget for stimulering af igangsætning. Der indtænkes således arkitektoniske, indeklimamæssige og brugsmæssige kvaliteter.

Projektteamet består af proceskonsulenter, arkitekter og bygningsadministratorer som sammen med brugerne i en konkret ejendom i København skal finde de bedste løsninger. Efter en indledende screening af ejendommens potentiale gennemføres en meget grundig brugerdialog for at få kortlagt både erkendte og ikke-erkendte behov. På grundlag af dette opstilles et ide-katalog for en helhedsorienteret indsats. Herefter vil der efter nærmere vurdering blive igangsat en implementering med efterfølgende evaluering og afslutningsvis en formidling af projektets resultater.

Kontakt: Jørgen Lange

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...