AC-Sun – Udvikling af et nyt termomekanisk system til soldreven køling

Dec 19, 2011

Ekolab hjælper AC-Sun med udvikling af et nyt og lovende termomekanisk system til soldreven køling. Systemet består af højeffektive små turbiner der drives af solenergi fra solfangere, og adskiller sig fra andre systemer ved at have et stort potentiale for billiggørelse. Bl.a. bruges der vand og vanddamp, som varmebærende medie. Samarbejdet sker som en efterfølger af IEA SHC task 38 om soldreven køling hvor både AC-Sun og Ekolab deltog. Projektet er støttet af EUDP.

Kontakt: Klaus Ellehauge

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...