Udviklingsprojekt støttet af Fornyelsesfonden som Fyrtårnsprojekt 2011 – 2014

DanEjendomme deltager i projektet med ejendomme på Frederiksbjerg

Ekolab er projektholder for et projekt med 12 firmaer som er blandt de bedste indenfor udvikling af løsninger og produkter til energirenoveringer. Projektet skal på baggrund af analyser, forsøgslejligheder og demoejendomme udvikle procesværktøjer til brugere og udførende, med det formål at stimulere omfanget af energirenovering.

Udviklingsprojektet vil fokusere på at alle parter skal støttes i processen med at få gennemført en succesfuld energirenovering. Der arbejdes på områderne – At beslutte det rigtige – At gøre det rigtigt – At bruge det rigtigt. Der arbejdes således med alle led i værdikæden og resultatet er procesværktøjer som stimulere brugere til at gennemføre en energirenovering, rådgivere og udførende til at lave de bedste løsninger, producenterne til at anvende mere brugerdreven innovation og brugerne til få det bedste ud af deres energirenoverede ejendom. Kontakt: Jørgen Lange

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

MED PÅ VINDERHOLD

MED PÅ VINDERHOLDETEkolab er sammen med Pålsson Arkitekter AS, Danakon a/s - Rådgivende Ingeniører FRI og OPLAND...

Energianalyse og -optimering 

Ekolab har arbejdet med lavenergibyggeri fra virksomheden blev etableret. Vi var pionere indenfor passivhuse og har...

CIRKULÆRT BYGGERI

På konferencen, Circular Build Forum 2024 (ultimo januar), kan du i år høre om et projekt fra den virkelige verden -...