360° helhedsrenovering

Dec 19, 2011

Udviklingsprojekt støttet af Fornyelsesfonden som Fyrtårnsprojekt 2011 – 2014

DanEjendomme deltager i projektet med ejendomme på Frederiksbjerg

Ekolab er projektholder for et projekt med 12 firmaer som er blandt de bedste indenfor udvikling af løsninger og produkter til energirenoveringer. Projektet skal på baggrund af analyser, forsøgslejligheder og demoejendomme udvikle procesværktøjer til brugere og udførende, med det formål at stimulere omfanget af energirenovering.

Udviklingsprojektet vil fokusere på at alle parter skal støttes i processen med at få gennemført en succesfuld energirenovering. Der arbejdes på områderne – At beslutte det rigtige – At gøre det rigtigt – At bruge det rigtigt. Der arbejdes således med alle led i værdikæden og resultatet er procesværktøjer som stimulere brugere til at gennemføre en energirenovering, rådgivere og udførende til at lave de bedste løsninger, producenterne til at anvende mere brugerdreven innovation og brugerne til få det bedste ud af deres energirenoverede ejendom. Kontakt: Jørgen Lange

Måske har du også lyst til at læse lidt om…

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

Nomineret til RENOVERPRISEN 2022: Fabers fabrikker

I aften er det 10-års jubilæum for Renoverprisen 2022, og tredje gang Ekolab er nomineret med et projekt. I år er vi stolte over at være nomineret i kategorien ’Bolig’ med Fabers Fabrikker i Ryslinge. Fabers Fabrikker giver en fornemmelsen af at leve i historien, hvor den ikoniske fabrik bevaret, men med alle moderne og nødvendige tiltag, så man ikke skal gå på kompromis med levestandard og modernisering.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega

I EKOLAB ER BÆREDYGTIGHED VORES DNA: VI HAR SOM RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED ARBEJDET AMBITIØST MED BÆREDYGTIGHED...